Està interessat/a a accedir a la llista d'espera d'abonaments o partits?

Emplene el següent formulari:

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, el seu Reglament de Desenvolupament (RD-1720/2007) i el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), se li comunica que les seues dades seran incorporades a una base de dades titularitat de VALENCIA BASKET CLUB SAD amb CIF A46406930 i la finalitat del qual és el tractament d'aquests, amb la finalitat de dur a terme la gestió integral i el mantindre'ls informats. Per tant, Vosté podrà rebre puntual informació referent a activitats i dels quals en un futur poguérem realitzar, així com d'altres activitats del VALENCIA BASKET CLUB SAD.

Accepte que VALENCIA BASKET CLUB SAD conserve les meues dades perquè em mantinga informat sobre productes o serveis relacionats amb el sector del bàsquet que pogueren ser del meu interés, per qualsevol mitjà, inclòs l'electrònic.

Se l'informa també que pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació de tractament, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de la fotocòpia del seu DNI a valencia.basket@valenciabasket.com o a la següent adreça: AV. GERMANS MARISTES 16, 46013, VALÈNCIA o així com reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) quan l'interessat considere que VALENCIA BASKET CLUB SAD ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

Si desitja ampliar més informació sobre la nostra política de privacitat entre en la nostra web www.valenciabasket.com

Este sitio utiliza cookies

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies, visite nuestra política de privacidad para mayor información.