1.    ON PUC COMPRAR ENTRADES PER A PRESENCIAR PARTITS QUE EL VALÈNCIA BASKET DISPUTE EN LAFONTETA?

2.      COMRETIR LES ENTRADES?

3.      HI HAALGUNA RESTRICCIÓ PER A ENTRAR O EIXIR De l'ESTADI?

4.  NO ESTIC SEGUR SI LA COMPRA S'HA EFECTUAT CORRECTAMENT, LA WEB S'HA PENJAT UNA VEGADACONFIRMADA LA COMPRA

5.      NO HEREBUT UN EMAIL DE CONFIRMACIÓ DE COMPRA D'ENTRADES

6.      ÉSPOSSIBLE TORNAR UNA COMPRA?

7.      HEPERDUT L'ENTRADA, QUÈ PUC FER?

8.      NOVEIG ENTRADES DISPONIBLES PER A UN PARTIT, TOT I QUE ENCARA QUEDEN SETMANES

9.      AMBQUÈ EDAT PAGUEN ELS XIQUETS ENTRADA?

10.  COMPUC ARRIBAR A LES OFICINES DEL CLUB?


1.  ON PUC COMPRAR ENTRADES PER A PRESENCIAR PARTITS QUE EL VALÈNCIA BASKET DISPUTE EN LA FONTETA?

En la web oficial www.valenciabasket.com, en l'oficina Oficial situada en La Fonteta 9:30-14 i 16-20 hores, o en taquilles el mateix dia de partit des d'una hora abans del començament. És molt important no adquirir entrades en canals no oficials, ja que el Club no es fa responsable de les incidències que pogueren derivar-se d'entrades adquirides en canals no oficials (revenda, falsificación...)

 

2.  COM RETIR LES ENTRADES?

Les entrades adquirides en la web de València Basket deuran imprimir-se o guardar en un telèfon mòbil per a poder accedir al pavelló de La Fonteta. És necessari que el codi de barres es reproduïsca amb la major de les qualitats per a la seua posterior lectura. En resum, entrades comprades en web tenen dos opcions: · Impressió d'entrades (print àt home) · Descàrrega en dispositiu mòbil (màxima qualitat)

És important revisar els detalls de la compra abans de finalizarl perquè no s'admeten canvis ni devolucions.

 

3.  HI HA ALGUNA RESTRICCIÓ PER A ENTRAR O EIXIR DE L'ESTADI?

Les portes de La Fonteta s'obrin, com a norma, una hora abans del començament dels partits. Durant el partit no es podrà eixir del recinte per a posteriorment tornar a entrar. Durant el descans entre segon i tercer quart s'habilitaren accessos per a poder eixir a l'exterior.

 

4.  NO ESTIC SEGUR SI LA COMPRA S'HA EFECTUAT CORRECTAMENT, LA WEB S'HA PENJAT UNA VEGADA CONFIRMADA LA COMPRA

Si tens dubte en la compra d'entrades deus d'accedir a la teua Zona Personal a través d'este enllaç https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_zona_personal Introduint el teu correu electrònic i contrasenya. Dins de la teua Zona tindràs l'historial d'entrades que hages adquirit de València Basket. És ací on hauràs de comprovar les entrades comprades. En el cas d'haver realitzat el pagament i no observar les teues entrades en la Zona Personal pose's en contacte amb les Oficines de València Basket (963957084)

 

5.  NO HE REBUT UN MAIL DE CONFIRMACIÓ DE COMPRA D'ENTRADES?

Per a verificar si la compra s'ha realitzat correctament pot anar a la secció de la web https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=PU_zona_personal i introduir l'usuari i contrasenya per a posteriorment accedir a Zona Personal

 

6.  ÉS POSSIBLE TORNAR UNA COMPRA?

No, no és possible.

 

7.  HE PERDUT LA ENTRADA, QUÈ PUC FER

El club no pot cancel·lar entrades ni emetre duplicats. Intente accedir a la seua Zona Personal i torne a imprimir les seues entrades.

 

8.  NO VEIG ENTRADES DISPONIBLES PER A UN PARTIT, TOY I QUE ENCARA QUEDEN SETMANES

Degut a la gran venda d'abonaments, tan sols apareixerà com disponible el sector grada fons - 218. De totes les maneres, tin paciència si no veus localitats que t'agraden perquè, De totes les maneres, tin paciència si no veus localitats que t'agraden perquè, gràcies al programa "Libera el teu asiento", els abonados/as de València Basket tenen la possibilitat d'alliberar la seua localitat deixant diferents nivells d'entrades a la venda lliure. És important anar actualitzant la web, en l'apartat entrades fins a trobar les localitats que t'interessen.

 

9.  AMB QUÈ EDAT PAGUEN ELS XIQUETS ENTRADA?


Complits els 4 anys es paga entrada igual que un adult.

 

10.  COM PUC ARRIBAR A LES OFICINES DEL CLUB?

Com arribar en bus: L13: La Fonteta de Sant Lluís - Baro de Càrcer L7: Mislata - La Fonteta de Sant Lluís L18: Malilla - Universitats L6: Torrefiel - Malilla